compassΔιεθνής Εμπορική Συμβουλευτική

Η HSTRADE προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες εισαγωγών και εξαγωγών,  που επιτρέπουν στους εισαγωγείς και εξαγωγείς για τον εξορθολογισμό όλων των  διαδικασιών  τους. Ως εταιρεία συμβούλων, προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια απλή υπηρεσία. Προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μια ολοκληρωμένη λύση για την εισαγωγή και την εξαγωγή των επιχειρήσεων τους. Μερικές από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν:
Έρευνα Αγοράς: Στην HSTRADE , διασφαλίζουμε ότι κατανοούμε τις απαιτήσεις σας. Η έρευνα αγοράς θα πρέπει να εκτελείται για να εξασφαλιστεί ότι η εταιρεία σας έχει συνδεθεί με βιώσιμους επιχειρηματικούς εταίρους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
Εξατομικευμένη υπηρεσία: Επαγγελματίες εμπειρογνώμονες, ιχνηλασιμότητα  των προϊόντων , προκειμένου να συνδεθούν οι αγοραστές και πωλητές, να διατηρήσουν και να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές σχέσεις και να εξασφαλίσει ότι η εμπειρία  μαζί μας είναι εξαιρετική.
Τιμή Διαπραγμάτευση: Έχουμε μια σειρά από ειδικούς διαπραγματευτές , οι οποίοι θα συνεργαστούν με τους παραγωγούς, τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές και να διασφαλίσουν  ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.
Διαχείριση Παραγγελιών:  Μόλις εμείς  λάβουμε  την παραγγελία,  παρακολουθούμε  και   πιστοποιούμε   την ομαλή  παράδοση των προιόντων.